SARUHANLI BELEDİYESİNDEN VATANDAŞA SICAK ÇORBA

Saruhanlı Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek Salı ve Perşembe sabahı vatandaşlara sıcak çorba dağıtımına başladı.

İlçedeki Saruhanlı Belediyespor Lokali önünde kurulan tezgahta çorba dağıtımına başlandı. Sabah işe gitmek için evinden çıkan vatandaşlar, kendilerine ikram edilen sıcak çorbayı içerek ısındı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, çorba dağıtımı yapılan alana gelerek, vatandaşlara kendi elleriyle çorba ikram etti.

Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada sosyal belediyecilik alanında yeni bir hizmeti daha hayata geçirdiklerini ifade ederek şunları kaydetti;

“Bugün itibariyle her salı ve perşembe günü saat 06:30 ile 08:30 arasında vatandaşlarımıza sıcak çorba dağıtacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun, afiyet olsun. Saruhanlımız için, değerli vatandaşlarımız için hizmetlerimize devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimiz çorbamızı afiyetle içebilir.”