Saruhanlı Belediyesinden 9. Geleneksel Halk Oyunları Şenliği

Saruhanlı Belediyesi’nin organizesi ile bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “Halk Oyunları Şenliği” büyük beğeni topladı.

Belediyeye sosyal tesislerinde düzenlenen etkinlikte 350 öğrenciden oluşan 20 Halk Oyunu ekibi tarafından Zeybek, Karadeniz, İç Anadolu (Kaşık) ve Fethiye yöresinden olmak üzere 20 farklı halkoyunu sergilendi.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği programı Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve çok sayıda kişi ilgiyle izledi.

Renkli görüntülerin yaşandığı programda bir konuşma yapan Başkan Bilgin, öğrencileri tebrik ederek, "Saruhanlı'da sosyal yaşama hareket getireceğimizi ifade etmiştik. 3 yıl içinde farkımızı ortaya koyduk. Her şey çok güzel oldu, olmaya da devam ediyor" dedi.

Başkan Bilgin, konuşmasının ardından Halk Oyunları Antrenörü Mehmet Aydın Kırkaya'ya teşekkür ederek çiçek verdi.

Bilgin daha sonra, Halk Oyunları ekibinde görev alan öğrencilere dondurma hediye etti. Program gecenin anısına toplu hatıra fotoğrafı çekimleriyle sona erdi.