Kesin Aday Listelerinin Ilanı

T.C.

YÜKSEK SEÇİM KURULU BAŞKANLIGI

Saruhanlı İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı

2972 sayılı Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi Hakkında Kanun'un 8'inci maddesi uyarınca Mahalli İdareler Genel Seçimleri 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olup bu seçime ilişkin iş ve işlemler Yüksek Seçim Kurulunun 27.11.2023 tarihli ve 2023/1531 sayılı kararına ekli Seçim Takvimi'nde belirtilen süreler esas alınarak yürütülmektedir.

Bahse konu Seçim Takvimi'nde; 03 Mart 2024 Pazar günü kesin aday listelerinin (bağımsız adaylar dâhil) ilçe seçim kurulları, büyükşehir belediye başkan adaylarının ise il seçim kurulları tarafından mahallinde alışılmış usullerle ilan edileceği düzenlenmiştir.

Bu kapsamda; Kesin Aday Listelerine (bağımsız adaylar dâhil) ilişkin ilan metni aşağıdaki PDF dosyalarında yer almaktadır.

BELEDİYE MECLİSİ ÜYELİĞİ SEÇİMLERİ KESİN ADAY LİSTESİ TIKLAYINIZ

BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ KESİN ADAY LİSTESİ TIKLAYINIZ