Başkan Cıllı, Engellilerle Bir Araya Geldi

"ENGELSİZ KAFE" EN KISA SÜREDE HAYATA GEÇİRİLECEK

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, Belediyeye ait Sosyal Tesislerde engellilerin kullanımı için yapılan kafenin en kısa sürede hayata geçirileceğini bildirdi.

Başkan Cıllı, kendisini tebrik etmek amacıyla ziyarete gelen Saruhanlı Engelliler Derneği Başkanı Kazım Uysal ve Dernek üyesi engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette engelli vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Cıllı, şunları kaydetti; "Bir engelli babası olarak bundan böyle sizin dilinizden anlayan bir Belediye Başkanınız olacak. Sizlerin her türlü talebi ile yakından ilgileneceğiz. Tesislerimizde uzun süredir açılmayan "Engelsiz Kafe"yi de en kısa sürede sizlerin hizmetine açacağız. Hayırlı olsun. Bizler her zaman yanınızdayız" dedi.