Saruhanlı Belediye Pasajı Eski Günlerine Döndü

Saruhanlı Belediyesi tarafından Belediye pasajında başlatılan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlandı.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, zamanla atıl hale gelen pasajı yeniden canlandırmak için kolları sıvadıklarını ifade ederek, pasajı eski ihtişamına kavuşturduklarını bildirdi.

Pasajın orta kısmındaki alanda zemin kaplamaların yenilendiğini, bu alana süs havuzu kurulduğunu dile getiren Bilgin, yenilenen yüzüyle halkın hizmetine giren pasajın hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi;

"Saruhanlı'nın önemli bir değeri olan ancak bu güne kadar çivi dahi çakılmayan Belediye pasajını yenileyip halkımızın hizmetine sunduk. Kentin sembol alanlarından biri olan ve geçmişe dair herkesin bir anısını barındıran pasajımızın eskiden olduğu gibi bundan böyle Saruhanlımıza hizmet verecek. Tekrar hayırlı olsun."