Saruhanlı’da Zara Rüzgarı Esti

Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen “15. Altın Üzüm ve Kültür Festivali” ile İlçenin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Saruhanlı'da sahne alan ünlü şarkıcı Zara, ilçe halkına muhteşem bir gece yaşattı.

Saruhanlı’da ilçenin başlıca gelir kaynağı olan üzümün tanıtımı ve daha geniş çevrelere duyurulması için düzenlenen “15. Altın Üzüm ve Kültür Festivali”nin son gecesinde şarkıcı Zara sahne aldı.

Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 100. yılı olan 7 Eylül gecesinde düzenlenen konseri Belediye Başkanı Zeki Bilgin, eşi Zehra Bilgin ve ilçe halkı coşkuyla izledi.

Konserde sahne alan şarkıcı Zara, konser alanını dolduran binlerce hayranına birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Programda sahneye çıkan Belediye Başkanı Zeki Bilgin, davetlerini kırmayıp Saruhanlı’ya gelerek ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşatan Zara'ya teşekkür ederek, sanatçıya çiçek ve yöresel ürünlerden oluşan hediye sepeti sundu.