Kasapoğlu'ndan Başkan Cıllı'ya Ziyaret

Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Belediye Başkanımız Ekrem Cıllı'ya "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Pazaryeri Ziyareti

Belediye Başkanımız Ekrem Cıllı, kendisini ziyaret eden Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte Kapalı pazaryerini ziyaret ederek, esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu.

İlçe Stadı Ziyareti

Belediye Başkanımız Ekrem Cıllı, kendisini ziyaret eden Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte, Bakanlık bütçesi ile Saruhanlı'ya kazandırılan İlçe Stadı ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu.

Çarşı Ziyareti

Belediye Başkanımız Ekrem Cıllı, kendisini ziyaret eden Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte, ilçe merkezinde bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.