Başkan Cıllı'dan Bakanlıklara Ziyaret

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, Ankara'da AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sayın Ebubekir Gizligider'i, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Aydın'ı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Sayın Refik Tuzcuoğlu'nu ve Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) Genel Müdürü Sayın Samet Güneş'i ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Cıllı'ya burada ki ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Şerif Eroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Alp Serdar Tuğsal ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Özkuşçu da eşlik etti.

Başkan Cıllı, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Saruhanlımıza yeni yatırım ve hizmetler kazandırmak için Başkentteki mesaimiz yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.