Başkan Cıllı, Muhtarları Ağırladı

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, mahalle muhtarlarıyla birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesislerindeki Havuzda düzenlenen etkinlikte, Muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Cıllı, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi;

"Muhtarlarımız, mahallelerimizin nabzını tutan, vatandaşlarımızın sorunlarına en hızlı şekilde çözüm bulmaya çalışan, yerel yönetimlerin en önemli yapı taşlarıdır. Sizlerin gayreti ve özverisi, belediyemizin hizmet kalitesini doğrudan etkileyen unsurlar arasında yer almaktadır. Bu sebeple, sizlerin görüş ve önerileri bizler için büyük önem taşımaktadır.

Bugün burada bir araya gelmemizin amacı, Saruhanlı'nın geleceğine dair atacağımız adımları hep birlikte şekillendirmektir. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını, beklentilerini ve sorunlarını sizlerden dinlemek, çözüm yollarını birlikte belirlemek için buradayız. Birlik ve beraberlik içinde, ortak akıl ve istişare ile Saruhanlı'mızı daha ileriye taşıyacağımıza olan inancım tamdır.

Göreve geldiğimiz günden bu yana, sizlerle olan işbirliğimizin artarak devam etmesi için çalıştık. Muhtarlarımızın taleplerini dinledik, çözüm ürettik. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır, anlayış ve destek için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Saruhanlı'nın gelişmesi, daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarına yönelik projelerimizi hayata geçirirken, sizlerin de desteği ve katkısı bizler için vazgeçilmez olacaktır. Ortak hedefimiz, Saruhanlı halkının refahını ve mutluluğunu artırmak, daha güzel bir gelecek inşa etmektir."

Başkan Cıllı, programında sonunda Muhtarlara Albüm, ajanda ve kalem hediye etti.

Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Şerif Eroğlu, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Müdürleri de katıldı.