Başkan Cıllı, Din Görevlilerine Kahvaltı Verdi

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, “Camiler ve Din Görevlileri” haftası dolayısıyla ilçedeki din görevlilerine kahvaltı verdi.

Programa Saruhanlı İlçe Kaymakamı Murat Acar, Müftü İsa Solmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, Diyanet Sen Temsilcileri ve imamlar katıldı.

Başkan Cıllı, burada yaptığı konuşmada, Saruhanlı başta olmak üzere Müslüman coğrafyasında görev yapan tüm din görevlilerinin "Camiler ve Din Görevlileri" haftasını kutladığını ifade etti.

Camilerin dini ve milli değerlerin yaşandığı kutsal mekanlar olduğunu dile getiren Cıllı, bu kapsamda Saruhanlı Belediyesi olarak ibadethanelere gerekli hassasiyeti gösterdiklerini belirterek şunları kaydetti;

"Şu an tüm camilerin halılarını yıkıyor ve gerekli temizliklerini yapıyoruz. Bakım ve onarım ihtiyacı olan Cami lojmanlarını tadilata aldık. Görev süremiz boyunca camilerimizin ve din görevlisi kardeşlerimizin her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olacağız."

Müftü Solmaz ise konuşmasında Camiler ve Din görevlileri haftasının kutlu olmasını temenni ederek, böylesine anlamlı bir haftada din görevlilerini unutmayıp onları kahvaltı sofrasında konuk ettiği için ve camilerde hayata geçirdiği çalışmalarından dolayı Başkan Cıllı'ya teşekkür etti.