Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında, belediyede görev yapan personel ve aileleriyle düzenlenen yemek programında bir araya geldi.
Sosyal Tesisler Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa, belediye personelinin yanı sıra aileleri de yoğun katılım gösterdi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte Başkan Cıllı, konuklarla yakından ilgilenerek emekçilere teşekkür etti.
Programda bir konuşma yapan Başkan Cıllı, belediye çalışanlarının Saruhanlı’nın gelişimindeki rolüne dikkat çekerek şunları söyledi:
“Belediyemizin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Emek en yüce değerdir. Biz büyük bir aileyiz ve bu birlikteliğimizi her zaman sürdüreceğiz.”