YENİ YAPILAN PARK VE BAZI SOKAKLARA İSİM VERİLDİ

Saruhanlı Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in Başkanlığı’nda Sosyal Tesislerdeki Halk Kafe’de yapıldı.

Toplantıda İlçedeki Atatürk Mahallesi Talat Gencer Sokakta yapımı devam eden parka Adem Esendemir adının verilmesine oy birliğiyle karar verildi.

Başkan Bilgin, bu konu üzerine yaptığı açıklamada,”Yapımı devam eden parkımıza Belediye Meclisimizin önceki dönemki üyelerinden Mehmet Esendemir’in rahmetli babası Adem Esendemir’in adını veriyoruz. Çünkü park ile Esendemirlerin evi bir birine sınır konumunda bulunuyor. Hayırlı olsun. Bu vesile ile Adem Esendemir amcamızı da rahmetle anıyorum” dedi.

Toplantının bir sonraki gündem maddesinde İlçedeki Çetin Emeç sokak isminin yer aldığı diğer sokaklarda sokak isminin değiştirilmesi ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun raporu görüşüldü.

Buna göre sokağın kuzey kısımda bulunan yola “Haras Sokak” olarak isim verilmesi (Fabrika Sokak ile kesişimine kadar, Doğu kısımda bulunan yolun “Eşref Ozan Sokak” olarak (Haras Sokak ile kesişmesi) devam etmesi, Ünal Sokak ile Haras Sokak arasındaki yolun “Çetin Emek Sokak” olarak isminin devam etmesine oy birliği ile karar verildi.

Seyitoba ve Sarıçam’a Yeni Hizmetler Geliyor

Meclis toplantısında Sarıçam mahallesi cami şadırvanının tadilatı ve çevre düzenlemesi ile Seyitoba mahallesindeki lojmanın çatı tadilatının yapılması teklifi de oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Bilgin, alınan kararların hayırlı olmasını dileyerek, “Saruhanlımızın kalkınması, halkımızın huzur ve refahı için gayretle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.