Doğalgaz Dağıtım Hatları Kazı Çalışması Yeniden Başladı

Başkan Cıllı Devreye Girdi

Doğalgaz Dağıtım Hatları Kazı Çalışması Yeniden Başladı

Saruhanlı'nın Kurtuluş ve Yılmaz mahallelerinde geçtiğimiz aylarda durdurulan doğalgaz dağıtım hatları kazı çalışması, Belediye Başkanı Ekrem Cıllı'nın devreye girmesiyle yeniden başladı.

Belediye Başkanı Cıllı, Aksa Manisa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü İbrahim Başaran ve İşletme Müdürü Yasin Korkmaz'ı makamında kabul ederek bir görüşme yaptı.

Başkan Cıllı, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Kurtuluş ve Yılmaz mahallelerinde geçtiğimiz aylarda durdurulan doğalgaz dağıtım hatları kazı çalışmasının yeniden başladığını dile getirdi.

Doğalgaz arzını ilçe geneline sağlamak için Belediye olarak Aksa Gaz firmasına her türlü kolaylılığı göstereceklerini ifade eden Cıllı, "Mahallelerimizi doğalgaz ile buluşturmak, halkımıza bu rahatlığı yaşatmak için için biz üzerimize düşenin fazlasını yapacağız. Bu konuda Aksa Gaz yetkilileri ile sürekli temas halindeyiz. İlçemize hayırlı olsun." dedi.